چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۷/۱۵

آیا جگر را قبل از پخت باید شست؟/ خطر انتقال ویروسی خطرناک از احشای دام/ جگر کبابی بهتر است یا آب‌پز؟

آیا جگر را قبل از پخت باید شست؟/ خطر انتقال ویروسی خطرناک از احشای دام/ جگر کبابی بهتر است یا آب‌پز؟
 جمع‌بندی علمی این است که جگر اگر از مراکز و منابع مطمئن تهیه شود و به درستی پخته و به میزان مصرف شود، یک سوپر فود واقعی مغذی و مقرون به صرفه است و نه تنها خطری ندارد بلکه به بهبود سلامت عمومی خانم‌هایی که کم خونی ناشی از فقر آهن دارند، کمک می‌کند.