یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت عصر ترکیه / ۱۴۰۴/۰۳/۰۳

برای پخت‌وپز سالم‌تر، چربی حیوانی بهتر است یا روغن گیاهی؟

برای پخت‌وپز سالم‌تر، چربی حیوانی بهتر است یا روغن گیاهی؟
بر اساس باور رایج، چربی‌هایی مثل کره، پیه و چربی گاوی به دلیل داشتن چربی اشباع بالا، باعث افزایش کلسترول و در نتیجه افزایش خطر بیماری‌های قلبی می‌شوند. در مقابل، روغن‌هایی مثل روغن کلزا و آفتابگردان، چون چربی‌های سالم‌تری دارند، می‌توانند به کاهش کلسترول و محافظت از قلب کمک کنند.