دبیر انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت از افزایش ۵۰ درصدی قیمت محصولات این صنعت به دلیل افزایش قیمت و مشکلات تامین مواد اولیه خبر داد و گفت که در پی شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از آن تقاضای ماءالشعیر و مالت ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش یافته است. سید حمیدرضا کمال علوی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه داخلی و وارداتی مجبور شدیم دو مرحله افزایش قیمت داشته باشیم. در حال حاضر علاوه بر مشکلات مربوط به تامین مواد اولیه، عدم ثبات قیمتها نیز تولیدکنندگان را دچار مشکل کرده است.