جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
۱۳۹۹/۱۰/۰۱ / /
عجیبترین صبحانههای دنیا
تصور کنید امروز، اولین صبحتان در کشوری دیگر است و حالا گرسنه هستید. درحالی که همیشه میتوانستید نان و پنیر و چای شیرینتان را بخورید یا نان تست و قهوهتان را داشته باشید، در کشوری هستید که شاید روشهای صبحانه خوردنشان شما را متعجّب کند یا حتّی با دیدن آنها، اشتهایتان را از دست بدهید. > مکزیک: مِنودومنودو از دهه 1930 صبحانه سنتی مکزیکیها بوده است. آنها این غذا را برای سرحال شدن اول صبح و پریدن خماری خواب، درست کردند. منودو یک سوپ سنگین است که با معده گاو، سر گاو، پاچه، بههمراه ادویهها و فلفل قرمز درست میشود. این صبحانه پس از آماده شدن، حالت ژلاتینی بهخود میگیرد. دقیقاً همان چیزی که اول صبح به آن نیاز دارید.> فنلاند: پای کارلیانپوسته این شیرینی سنتی فنلاند، از چاودار و داخل آن فرنی برنج غلیظ است. میتوانید آن را به همین صورت بخورید یا با چیزی همراه کنید. رایجترین چیزهایی که با پای کارلیان همراه میکنند، شکلات، خامه، کره و تخم مرغ است. برخی افراد، ماهی قزل آلای دودی و رِیندیر (گیاه گلسنگ شمالی) را هم با این شیرینی همراه میکنند.> اندونزی: بوبور آیامبوبور آیام، صبحانه سنتی اندونزی است. در این خوراک محلی، برنج را با گوشت یا مرغ خرد شده (که با ادویه و چاشنیهای مختلف طعمدار میشود)، سرو میکنند. در کنار آن، از پیاز خرد شده، موسیر سرخشده و ترد، کرفس، تونگ، سویای سرخ شده، کلوچههای تخممرغی چینی، سس سویای شور و شیرین هم استفاده میکنند و گاهی اوقات آب مرغ و کروپوک کنار آن سرو میشود. هرچند بوبور آیام، تند نیست اما در اول صبح، برای معده، خوراک بسیار سنگینی است.> جامائیکا: آکی و سالتفیشآکی میوه بومی جامائیکاست. ظاهر این میوه عجیب است اما درصورتی که بهصورت نارس خورده شود یا بهشیوه نادرستی تهیه شده باشد، ممکن است شما را بیمار کند. آکی، حاوی مقادیر بالای هیپوگلیسین است؛ سمی که میتواند باعث استفراغ شدید، درد و گرفتگی عضلات، تعریق و اسهال شود. حتّی آبی که برای جوشاندن آکی استفاده میشود باید دور ریخته شود؛ چون بهطور بالقوه سمی است. اما درکل این صبحانه خوشمزه بهنظر میآید./خبرآنلاین
اصفهان اسرائیل ایران پرسپولیس فوتبال رژیم صهیونیستی سیل استقلال حمله ایران به اسرائیل عملیات وعده صادق لیگ قهرمانان اروپا فلسطین