چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت برترینها / ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

بهترین روش علمی پخت تخم مرغ برای حفظ ویتامین ها

بهترین روش علمی پخت تخم مرغ برای حفظ ویتامین ها
دانشمندان برای پخت عالی تخم‌مرغ روش نو‌آورانهٔ پخت چرخه‌ای را ارائه دادند. این روش بر تناوب روش‌های پخت با زمان‌بندی دقیق بنا شده است:‌ پخت در آب‌جوشان ۱۰۰ درجه و در بخار ۳۰ درجه به طور متناوب برای ۲ دقیقه، به مدت ۳۲ دقیقه. پختن تخم مرغ یک هنر محسوب می‌شود. یک تخم مرغ کامل