سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت باتو / ۱۴۰۳/۰۴/۱۹

پنج نکته طلایی برای گرفتن بهترین طعم از گوجه فرنگی

پنج نکته طلایی برای گرفتن بهترین طعم از گوجه فرنگی
چگونه می‌توان بیش‌ترین طعم را از گوجه فرنگی گرفت؟ همیشه ساده نیست. به گزارش فرارو به نقل از واشنگتن پست، متاسفانه طعم گوجه فرنگی اغلب قربانی یخچال‌های مدرن، عرضه در تمام طول سال و حتی روش‌های پیشرفته کشاورزی می‌شود و میوه‌های بی طعمی را ارائه می‌دهد که به سختی می‌توان از ان در برگر یا در