چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۳/۰۳/۲۲

ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان‌ و بلوچستان ۳۶ درصد افزایش یافت

ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان‌ و بلوچستان ۳۶ درصد افزایش یافت
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با افزایش تعداد واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ۴۰۰ واحد،ظرفیت تولیدمرغ با رشد ۳۶ درصدی به حدود ۵۵ هزار تن رسیده است.