شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۳/۰۵/۳۰

بهبود سلامتی با مصرف نان کامل

بهبود سلامتی با مصرف نان کامل
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه مصرف نان کامل موجب بهبود سلامتی می‌شود، گفت: دانه گندم سه بخش اصلی شامل جوانه، سبوس و اندوسپرم تشکیل شده که جوانه گندم حاوی چربی و اندکی پروتئین، سبوس حاوی فیبر و آندوسپرم حاوی نشاسته و مقادیری پروتئین است.