بر اساس آمار فائو سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی کشور از مزرعه تا سفره هدر میرود که کاهش این حجم ضایعات در واردات و تأمین غذای کشور نقش بسزایی دارد. بنا بر آمار میزان تولید محصولات کشاورزی با رشد ۴۰۰ درصدی نسبت به ابتدای انقلاب به ۱۳۰ میلیون تن رسیده است که متاسفانه سالانه بخش قابل توجهی از این میزان تولید در طول مراحل تولید و مصرف هدر میرود که این امر یکی از تهدیدات جدی بخش کشاورزی است. طبق اعلام فائو ایران با هدررفت سالانه ۳۰ تا ۳۵ درصد محصولات کشاورزی، رتبه نخست در دنیا را داراست که برای …