بازار گوشت قرمز ایران در آستانه یک بحران تازه قرار گرفته است. تغییر مسیر واردات از برزیل به کشورهای آسیایی که با هدف کاهش هزینه و زمان حمل انجام شد، اکنون به دلیل تأخیر در ثبت سفارشها و محدودیتهای فصلی این کشورها، خطر کسری عرضه و جهش قیمت را در ماههای سرد پیش رو افزایش داده است. به گفته مسئولان دامی کشور، ایران سالانه حدود یک میلیون تن گوشت قرمز مصرف میکند و در بهترین شرایط، تولید داخلی فقط ۸۰۰ تا ۸۵۰ هزار تن را پوشش میدهد. این به معنای یک کسری ساختاری ۱۵۰ هزار تنی است که چارهای جز واردات برای …