یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت درلحظه / ۱۴۰۳/۱۲/۱۹

سفر تاریخی یک غذا؛ استانبولی چگونه وارد ایران شد؟

سفر تاریخی یک غذا؛ استانبولی چگونه وارد ایران شد؟
به گزارش سرویس سرگرمی درلحظه،  استانبولی که برخی آن را دمی گوجه هم می‌نامند، بسیار باب طبع پایتخت‌نشینان قرار گرفت. در زمان قاجار فردی به نام مشیرالدوله سفیر ایران در استانبول بود. او بعد از آمدن به تهران، پادشاه و برخی از درباریان را به خانه دعوت کرد و همسرش این غذای خوشرنگ را که