دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت درلحظه / ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

طرز تهیه رنگینک سنتی؛ شیرینی خوش‌طعم ماه رمضان

طرز تهیه رنگینک سنتی؛ شیرینی خوش‌طعم ماه رمضان
رنگینک را می‌توان در دمای محیط به مدت چند روز نگهداری کرد، اما برای تازه ماندن بهتر است آن را در یخچال بگذارید. در صورت تمایل، می‌توانید رنگینک را در ظرف دربسته فریز کنید و هنگام مصرف، چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. رنگینک را می‌توان با چای یا شیر سرو کرد تا طعم آن کامل‌تر شود.