جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024


۱۳۹۹/۰۲/۲۷ / /
صنعت پروتئین؛ ریسک‌های حال و آینده
این روزها با شیوع بیماری کرونا در جهان مشکلاتی در حوزه‌های مختلف صنایع غذایی به وجود آمده است. تعطیلی بسیاری از رستوران‌ها و محافل عمومی باعث کاهش تقاضای گوشت سفید توسط مصرف‌کنندگان عمومی شده که این موضوع منجر به افزایش ریسک سیستماتیک بازگشت سرمایه شده است. از سوی دیگر افزایش قیمت مواد اولیه و سهم بالای قیمت مواد اولیه در قیمت محصول نهایی، منجر به نیاز به افزایش سرمایه در گردش برای تولید شده است.