شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۹/۰۲/۲۰ / /
پنج ضربه کرونا بر صنعت غذای جهان
یکی از حوزه‌های اقتصاد که با شیوع ویروس جدید کرونا موسوم به کووید-19 بیشترین آسیب را متحمل شده، حوزه صنایع غذایی است. با به قرنطینه رفتن مردم جهان، رسانه‌های اجتماعی دنیای مجازی از اخبار مربوط به کمبود مواد غذایی در سوپرمارکت‌ها انباشته شد. این در حالی است که تولیدکنندگان مواد غذایی هشدار دادند که ذخایر انبارهایشان پر شده است و حالا مجبورند بخشی از آن را به‌عنوان زباله دور بریزند. به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل روزنامه «دنیای اقتصاد» بی‌بی‌سی در گزارشی به بررسی پنج مسیری پرداخته است که ویروس کرونا از طریق آنها زنجیره عرضه غذایی در سراسر جهان را به خود مبتلا کرده است.