دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت دلگرم / ۱۴۰۳/۰۹/۲۱

روغن کنجد در آشپزی: از سرخ‌کردن تا سالاد، چگونه استفاده کنیم؟

روغن کنجد در آشپزی: از سرخ‌کردن تا سالاد، چگونه استفاده کنیم؟
روغن کنجد از دانه‌های کنجد به دست می‌آید و در دو نوع پرس سرد (تصفیه‌نشده) و تصفیه‌شده وجود دارد. روغن کنجد پرس سرد با روش مکانیکی و بدون حرارت استخراج می‌شود و طعم طبیعی، مواد مغذی و عطر دانه کنجد را حفظ می‌کند.