شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۸/۱۰/۱۴ / /
تمایل به تولید و مصرف شیرینی بدون قند
با توجه به اینکه شیرینی خوراکی مورد علاقه بسیاری از ایرانیان است، اما این خوراکی محبوب برای بسیاری از دوستدارانش به علت کالری بالا به‌واسطه قند گلوکزی که در آن نهفته است، مطلوب نیست. در این میان افراد دیابتی روی تلخ شیرینی را بیشتر از روی شیرینش دیده‌اند. این خوراکی به‌واسطه بالا بردن گلوکز خون این افراد، برای آنها مضر است. انگیزه اصلی برای تولید شیرینی‌های بدون قند، افراد دیابتی و کسانی بودند که تمایلی به چاق شدن نداشتند. مواد اولیه تولید شیرینی، شکر، روغن و آرد است. شکر استفاده شده در شیرینی‌های معمولی قند خون را بالا می‌برد اما ما با تولید شیرینی از شکری که قند خون را بالا نمی‌برد، توانسته‎ایم محصولی مناسب برای مصرف افراد مبتلا به دیابت تولید کنیم.