جمعه / ۱۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 8 August, 2025
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۳/۰۷/۰۸

به این دلیل مهم زیاد تن ماهی نخورید

به این دلیل مهم زیاد تن ماهی نخورید
با توجه به وجود مواد مغذی بالا، مصرف غذاهای دریایی می‌تواند نقش مهمی در رفع نیازهای غذایی انسان‌ها به مواد مغذی ضروری داشته باشد؛ فراوانی و تنوع مواد مغذی در ماهی در مقایسه با ارزش انرژی متعادل آن بدین معنی است که غذاهای دریایی به عنوان یک ماده مغذی کم انرژی، برای مدیریت وزن و سایر بیماری‌های مرتبط مناسب است، بنابراین با توجه به این فواید توصیه می‌شود در هفته دوبار ماهی ترجیحا غیرسرخ کرده مصرف شود.