غذاهای فوق فرآوریشده چه بلایی بر سر ما میآورند؟
دنیایاقتصاد: یافتههای یک تحقیق جدید نشان میدهد که یک تغییر ساده در رژیم غذایی و کم کردن مصرف غذاهای فوق فرآوریشده میتواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند. در این مطالعه که با همکاری محققان در کالج دانشگاهی لندن، دانشگاه کمبریج و امپریال کالج لندن انجام شده است، پژوهشگران مصرف غذاهای فوق فرآوریشده را در حدود ۳۱۰هزار نفر در ۸ کشور اروپایی برای به طور میانگین طی 10.9 سال مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. بر اساس نتایج این مطالعه هر ۱۰درصد افزایش مصرف در میزان غذاهای فوق فرآوریشده در رژیم …