یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۳/۰۳/۰۱

استخوان لای زخم مرغداران

استخوان لای زخم مرغداران
ظرفیت تولید گوشت مرغ در کشور بین ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰‌هزار تن است. بنابراین بین ۸۰۰‌هزار تا یک میلیون تن می‌توانیم صادرات گوشت مرغ داشته باشیم، اما سیاست‌‌‌های دستوری باعث وضعیت تولید فعلی شده که در مقطعی با بیش‌بود و در مقطعی دیگر کم‌بود تولید روبه‌‌‌رو هستیم. این مطالب بخشی از صحبت‌‌‌های فعالان این عرصه است که نگرانی خود را با روزنامه «دنیای‌اقتصاد» در میان می‌‌‌گذارند.