یکشنبه / ۲۲ تیر / ۱۴۰۴ - 13 July, 2025
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۳/۱۲/۲۵

هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره آجیل‌های مسموم+ روش تشخیص

هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره آجیل‌های مسموم+ روش تشخیص
مدیر کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانه‌های روغنی رشد می‌کند گفت: وجود لکه‌های کپک‌زده، بوی نامطبوع، مزه تلخ و چروکیدگی از نشانه‌های ظاهری آلودگی به آفلاتوکسین است.