گوشت این پرنده هم ایمنی بدن را زیاد می کند هم از میگو بیشتر فسفر دارد
در سالهای اخیر، گوشت بوقلمون در کشور ما به محبوبیت بیشتری دست یافته است. این پرنده دارای هر دو نوع گوشت سفید و گوشت قرمز است. حدود 65 درصد گوشت بوقلمون از نوع گوشت سفید است که در ناحیه سینه قرار دارد و 35 درصد باقیمانده گوشت تیره است که در ناحیه رانها وجود دارد. این دو نوع گوشت از نظر طعم و مزه متفاوت هستند؛ گوشت سفید که در ناحیه سینه و بالها قرار دارد، لذیذ و شبیه به گوشت گوساله است، در حالی که گوشت قرمز رانها، نرمتر بوده و طعمی شبیه به پرندگان وحشی یا شکاری دارد.