شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۳/۰۵/۱۷

کاهش و ثبات قیمت مواد غذایی؛ دستاورد گرمای تابستان

کاهش و ثبات قیمت مواد غذایی؛ دستاورد گرمای تابستان
بر اساس داده‌‌‌های مرکز آمار ایران شاخص کل قیمت مصرف‌کننده خانوارهای کشور تیر سال‌جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل، 32.2درصد افزایش و در 12 ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، 35.5‌درصد افزایش داشته است. گوشت قرمز و ماکیان با 64.5درصد و روغن و چربی‌‌‌ها با یک درصد به ترتیب بیشترین و کمترین تورم سالانه را در گروه خوراکی‌‌‌ها و آشامیدنی‌‌‌ها داشته‌‌‌اند. گروه شیر، پنیر و تخم‌مرغ تورم سالانه 25.8 درصدی داشته است. همچنین در تیرماه 1403 نسبت به تیرماه 1402 افزایش 16.9درصدی (تورم نقطه‌‌‌ای) …