افزایش سریع جمعیت همراه با افزایش تقاضای غذا مستلزم گسترش زمینهای کشاورزی یا بالارفتن بهرهوری تولید از منابع فعلی است، با این حال در دنیای متغیر امروزی، کاهش دسترسی به آب ممکن است بهبود در بهرهوری محصول و علوفه را تضعیف کند و بهطور نامتناسبی بر بخشهای مختلف جهان تاثیر بگذارد. در سطح جهانی، تقریبا 10 تا 11درصد از زمینهای زراعی و علفزار فعلی میتوانند دربرابر کاهش دسترسی به آب آسیبپذیر باشند و ممکن است برخی مناطق مانند آفریقا، خاورمیانه، چین، اروپا و آسیا ظرفیتهای تولیدی …