سایت اینترنتی پرکاربرد motorsearchآموزش خوشنویسی با خودکار فارسی …تیرچه استانداردپرینتر چاپ کارت,پرینتر چاپ کارت …

جمع‌آوری کمک‌های نقدی برای احیاء خاییز و یا حیات وحش کذب محض است
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این روز‌ها فیس بوک یک ویژگی جدید را معرفی کرده است که به شما امکان می‌دهد تا پست‌های قدیمی را مخفی کرده و حذف کنید. این ویژگی برای بسیاری از کاربران بسیار جذاب است. به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، فیس بوک اخیرا ویژگی جدیدی را اعلام کرد که باعث می‌شود پروفایل شما درگیر اشکالات مختلف نشود. بیشتر بدانید: چگونه سرعت اینترنت همراه گوشی اندرویدی خود را افزایش دهیم؟ چگونه حساب اینستاگرام خود را برای همیشه حذف یا موقتاً غیرفعال کنید مدیرعامل فیس بوک سومین فرد ثروتمند جهان شد   Manage Activity نام این ویژگی جدید است که به حذف عمده و مخفی کردن پست‌های گذشته کمک می‌کند. این ویژگی این امکان را به شما می‌دهد تا حضور خود را در فیس بوک به روشی بسیار ساده‌تر از گذشته ادامه دهید. در این ویژگی می‌توانید مطالبی را که دیگر تمایلی ندارید دیگران را ببینید، بایگانی کنید (پنهان کنید)، اما هنوز هم می‌توانید حضور خود را در شبکه‌های اجتماعی حفظ کنید. همچنین سطل زباله‌ای وجود دارد، جایی که می‌توانید مواردی را که دیگر نمی‌خواهید دوباره ببینید جابجا کنید. این محتوا‌ها تا ۳۰ روز در آنجا می‌مانند و به شما فرصت می‌دهد تا نظر خود را تغییر دهید، پس از آن همه چیز به طور خودکار حذف می‌شود. البته شما می‌توانید در این دوره ۳۰ روزه هر چیزی را از سطل زباله بازیابی کنید. این که آیا آن را بایگانی یا ارسال به سطل زباله می‌کنید، می‌تواند به صورت تکی یا عمده انجام شود. به عنوان مثال، شما حتی می‌توانید فیلتر‌هایی دریافت کنید، برای مثال سریعاً به پست‌هایی با افراد خاص یا افراد خاص از یک محدوده خاص تاریخ بروید. لینک کوتاه کپی لینک