آموزش تخصصی موسیقی کودک در تهرانپارسدستگاه سلفون کشدوزینگ پمپ .مترینگ پمپهولتر مانیتورینگ ECG قلب NORAV …

جزئیات محدودیت‌های واتس‌اپ برای کاربران؛ از عدم دسترسی به لیست چت ها تا جلوگیری از ارسال تماس یا پیام
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : همشهری: واتس‌اپ پس از اعلام به‌روزرسانی سیاست حفظ حریم خصوصی در ژانویه گذشته، چند ماه پرماجرا را پشت سر گذاشته است. این پیام‌رسان که متعلق به فیس بوک است، پس از انتقاداتی که به این سیاستگذاری شد، به سرعت تلاش کرد که به نوعی، شرایط پیش‌آمده را جبران کند و حتی مهلت زمانی تعیین شده برای کاربران را به تعویق انداخت. همانطور که این اقدام از نظر دولت هند مناسب ارزیابی نشد، آلمان هم این به‌روزرسانی را ممنوع کرد. این در حالی است که واتس‌اپ هنوز سلاح خود را زمین نگذاشته و بر آخرین مهلت زمانی خود اصرار می‌ورزد. با این اوصاف، این سوال ذهن کاربران را مشغول کرده که اگر شرایط جدید این پیام‌رسان را نپذیرید، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ مهم ترین چیزی که لازم است بدانید این است که واتس‌اپ حساب کاربری شما را در روز ۱۵ مه(۲۵ اردیبهشت) حذف نخواهد کرد. این شرکت تصمیم گرفته که رویکرد ملایم‌تری را برای اعمال سیاست های جدید خود در پیش بگیرد و می خواهد فیچرهای این پیام‌رسان را به تدریج حذف کند. واتس‌اپ طی چند هفته اول، همچنان نوتیفیکیشن‌هایی را ارسال می کند که حاوی اطلاعات بیشتری در مورد به‌روزرسانی سیاست هایش است. اگرچه این کار قبلاً انجام شده است، اما ممکن است تکرار این اعلان‌ها بیشتر شود. اگر بعد از این مدت، هنوز این به‌روزرسانی را نپذیرید، این نوتیفیکیشن را همیشه خواهید دید. این اتفاق به معنی آن است که در اصل، واتس‌اپ از دسترسی شما به لیست چت ها جلوگیری می کند. با این وجود، همچنان می توانید به تماس ها و ویدئوهای دریافتی دسترسی داشته باشید و پیام ها را مشاهده کنید و به آنها پاسخ دهید. پس از چند هفته این عملکرد محدود می شود و واتس‌اپ ارسال تماس یا پیام به گوشی شما را متوقف می کند. با این حال، واتس‌اپ می گوید که حساب کاربری شما را حذف نمی کند. البته باید به این موضوع توجه کنید که خط مشی موجود این شرکت در مورد کاربران غیرفعال همچنان اعمال خواهد شد. یعنی اگر طی ۱۲۰ روز واتس‌اپ شما به اینترنت متصل نباشد، ممکن است اکانت شما حذف شود. با این حال، اگر اپلیکیشن را حذف نکنید و تصمیم بگیرید شرایط جدید را حتی بعد از ۱۲۰ روز قبول کنید(به شرطی که به اینترنت متصل باشید) باید بتوانید دوباره به حساب خود دسترسی پیدا کنید. اگر هم تصمیم گرفته اید که راه خود را از واتس‌اپ جدا کنید و بر گزینه های دیگری مانند سیگنال یا تلگرام تمرکز کنید، می توانید با جست‌وجو در اینترنت، از روش حذف اکانت خود مطلع شوید.   لینک کوتاه کپی لینک