شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۹/۰۵/۱۲ / /
محققان دانشگاه تورنتو: پاستوریزه کردن شیر مادر می‌تواند کروناویروس را غیرفعال کند
در یک مطالعه جدید که در نوع خود اولین است، محققان می گویند ممکن است پاستوریزه کردن شیر مادر بتواند منجر به غیر فعال شدن کروناویروس جدید شود. آنها دریافتند که کروناویروس جدید بعد از گرم شدن به این روش، غیرفعال شده و همچنین در نمونه رها شده در دمای اتاق نیز ضعیف شده است. این می تواند نشان دهد که برخی از خواص شیر مادر ممکن است ویروس را به طور طبیعی و بدون کمک پاستوریزاسیون خنثی کنند.