یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت اکونگار / ۱۴۰۳/۰۲/۲۲

چند تولیدکننده زیرپله‌‌‌‌ای سوسیس و کالباس فعال هستند؟ / درصد گوشت در فرآورده‌ها کاهش یافت

چند تولیدکننده زیرپله‌‌‌‌ای سوسیس و کالباس فعال هستند؟ /  درصد گوشت در فرآورده‌ها کاهش یافت
رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی تهران با بیان اینکه اینکه قیمت سوسیس و کالباس از حدود سه ماه پیش ثابت بوده و آخرین بار سال قبل فرآورده‌های گوشتی دو تا ۱۵ درصد گران شدند، گفت: به دلیل شرایط اقتصادی، در سال‌های اخیر تقاضای این محصولات ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش داشته است.