چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۳/۱۲/۲۶

طرز تهیه رنگینک برای ماه رمضان | اقتصاد24

طرز تهیه رنگینک برای ماه رمضان | اقتصاد24
رنگینک را می‌توان در دمای محیط به مدت چند روز نگهداری کرد، اما برای تازه ماندن بهتر است آن را در یخچال بگذارید. در صورت تمایل، می‌توانید رنگینک را در ظرف دربسته فریز کنید و هنگام مصرف، چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. رنگینک را می‌توان با چای یا شیر سرو کرد تا طعم آن کامل‌تر شود.