شنبه / ۲۸ تیر / ۱۴۰۴ - 19 July, 2025
 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۴/۰۲/۲۱

روش پاستوریزه کردن تخم‌مرغ خام در خانه | اقتصاد24

روش پاستوریزه کردن تخم‌مرغ خام در خانه | اقتصاد24
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته‌ بندی و عرضه می‌شوند. اما روشی خانگی وجود دارد که می‌ توان تخم‌ مرغ را بدون این‌ که از پوسته اش در آوریم، پاستوریزه کنیم که در آن صورت می‌ توان از تخم‌ مرغ به صورت خام نیز در غذاها استفاده کرد!