جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت اقتصاد ۱۰۰ / ۱۴۰۳/۰۷/۰۲

این عطرهای کاکائویی در فصل سرما بی نظیر است

این عطرهای کاکائویی در فصل سرما بی نظیر است
طلا و جواهر اقتصاد 100: اسانس شکلات از دانه خام کاکائو به دست می‌آید که در دو حالت تلخ و شیرین، قابل استفاده است. اسانس شکلات شیرین بیشتر در عطرهای گرم و ملایم با فضای شیرین استفاده شده و اسانس شکلات تلخ، در عطرهایی با فضای چرمی و چوبی که رایحه‌ای تندتر دارند به کار گرفته می‌شود.