پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت اقتصاد ایران / ۱۴۰۳/۱۲/۰۵

کشف روش درست «آب‌پز کردن تخم‌مرغ»

کشف روش درست «آب‌پز کردن تخم‌مرغ»
به گزارش اقتصاد ایران؛ پختن تخم‌مرغ آنقدر‌ها که به نظر می‌رسد ساده نیست، چون زرده و سفیده در دما‌های مختلف پخته می‌شوند. اگر سفیده کاملاً پخته شود، زرده بیش از حد پخته و پودری می‌شود، اما زمانی که زرده کاملاً پخته شده، سفیده هنوز به طور کامل سفت نشده است. بالاخره این معضل آشپزی به