یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت اقتصاد معاصر / ۱۴۰۳/۰۸/۰۸

با مصرف این ۵ ماده غذایی آلزایمر نمی‌گیرید

با مصرف این ۵ ماده غذایی آلزایمر نمی‌گیرید
غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می‌کنند، اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، چربی‌های سالم، ویتامین B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. به طور مثال ماهی‌های چرب، منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و یکی از بهترین غذاها برای تقویت حافظه به شمار می‌آیند.