چهارشنبه / ۲۵ تیر / ۱۴۰۴ - 16 July, 2025
 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۴/۰۴/۰۸

روغن کنجد سرخ کردنی

روغن کنجد سرخ کردنی
روغن کنجد حاوی سرخ کردن دارای خواص حاوی آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا، افزایش استحکام استخوان‌ها، غیرتراریخته (Non-Gmo)، سلامت قلب و عروق، بدون ته‌نشینی، افزایش سطح ایمنی، حاوی امگا ۳، ۶ و ۹ می باشد. روغن کنجد برای سرخ کردن را می توانید برای انواع سرخ کردن، پخت و پز، تهیه سس و چاشنی سالاد استفاده نمایید.