چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۳/۱۰/۲۹

چگونه باقالی را سریع و نرم بپزیم؟ / علت سفت شدن باقالی و روش‌های حل آن

چگونه باقالی را سریع و نرم بپزیم؟ / علت سفت شدن باقالی و روش‌های حل آن
باقلا یکی از گیاهان خوراکی محبوب در فصل بهار است که در انواع غذاهای ایرانی نظیر باقلا پلو، خورش باقلا و باقلای پخته، جایگاه ویژه‌ای دارد. اما یکی از مشکلات رایج در پخت باقالی، سفت شدن یا نپختن آن است. در این مقاله به شما کمک می‌کنیم تا دلیل این مشکل را بفهمید و روش‌های پخت سریع‌تر و نرم کردن باقالی را معرفی کنیم.