چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۳/۰۲/۱۳

کدام فلفل‌ ها از همه تندتر هستند؟

کدام فلفل‌ ها از همه تندتر هستند؟
محققان همچنین خاطرنشان کردند که فعال‌سازی گیرنده‌های TRPV ۱ توسط کپسایسین از طریق افزایش مصرف انرژی و تاثیر بر چربی‌های خون، بر چاقی تاثیر می‌گذارد. بر اساس بررسی انجام شده در سال ۲۰۱۶ در تحقیقات ضد سرطان، کپسایسین موجود در غذاهای تند می‌تواند از سلول‌های ما در برابر سرطان محافظت، رشد سرطان را متوقف و با بدخیمی و متاستاز سرطان تداخل ایجاد کند.