چهارشنبه / ۱۷ بهمن / ۱۴۰۳ - 5 February, 2025
 سایت انتخاب / ۱۴۰۳/۱۰/۰۶

نوشیدن روزانه چای یا قهوه می‌تواند خطر سرطان دهان و گلو را کاهش دهد

نوشیدن روزانه چای یا قهوه می‌تواند خطر سرطان دهان و گلو را کاهش دهد
پژوهشگران در ایالات متحده بیش از ۲۵ هزار داده را از ۱۴ مطالعه قبلی گردآوری و بررسی کردند چه ویژگی‌هایی در رژیم غذایی افراد مبتلا به تومورهای سر و گردن بیشتر دیده می‌شود. نتایج آن‌ها نشان می‌دهد مصرف بیش از چهار فنجان قهوه کافئین‌دار در روز می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان سر یا گردن را تا ۱۷ درصد کاهش دهد.