نتایج مطالعه جدیدی از سوی محققان دانشگاه هاروارد که بر روی حدود ۲۲۱ بزرگسال انجام شد و بیش از سه دهه به طول انجامید، نشان داده که افرادی که بیشترین میزان کره را مصرف میکنند، ۱۵ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. در مقابل، افرادی که بیشترین میزان روغنهای گیاهی را مصرف میکنند، ۱۶ درصد کمتر از دیگران در معرض خطر مرگ زودرس هستند. به گفته دانشمندان، چربی موجود در کره عمدتاً چربی اشباعشده است که باعث افزایش کلسترول بد (LDL) در خون شده و خطر ابتلا به سرطانها و بیماری قلبی را …