محققان: علاقهمندان به شیرینی بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی و بیماریهای قلبی هستند
براساس پژوهشی جدید، افرادی که به شیرینیجات علاقه وافری دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی، دیابت، بیماریهای قلبی و سکته هستند. در این پژوهش ۱۸۰ هزار نفر مورد بررسی قرار گرفتند و محققان از هوش مصنوعی برای بررسی دادهها بهره بردند. به گفته پروفسور گیفمن، در گروه شیرینیدوستها سطوح بالاتری از پروتئین واکنشی C وجود داشت که نشانگر التهاب است. نتایج خون آنها همچنین سطوح بالاتر گلوکز و پروفایل لیپید ضعیف را نشان میدهد که یک علامت هشدار قوی برای دیابت و بیماری قلبی است.