دانشمندان چینی: مصرف غذا با ظروف پلاستیکی میتواند خطر نارسایی قلبی را افزایش دهد
محققان دانشگاه پزشکی نینگشیا چین با بررسی میزان غذاخوردن از ظروف پلاستیکی در بیش از ۳ هزار نفر در چین دریافتند این امر میتواند احتمال نارسایی قلب را افزایش دهد. محققان میگویند: «دادهها نشان میدهند قرارگرفتن در معرض مقدار بالایی از پلاستیک با افزایش قابلتوجه خطر نارسایی احتقانی قلب مرتبط است.» پلاستیکها حاوی حدود ۲۰ هزار ماده شیمیایی هستند که بسیاری از آنها مانند BPA، فتالاتها و Pfas برای سلامتی خطر دارند.