وقتی در یک هفته دلار به ۶۹ هزار تومان میرسد، چگونه میتوان جلو گرانی را گرفت؟ / بیشترین میزان افزایش در یک سال گذشته را در لبنیات داشتیم / وقتی شکر گران میشود، قنادی و دیگر صنوف مربوطه ناچار به افزایش قیمتند / در دو سال اخیر هم افزایش قیمت مرغ را به صورت جدی داشتیم / رستوران بر اساس سود ۱۵ درصد فعالیت میکند، اما وقتی مرغ دو سال است که همواره گران میشود، ناچار به افزایش قیمت است
مهدی امیدوار، سخنگو و عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران می گوید در لبنیات به واسطهی گرانی شیر و شکر بیشترین میزان افزایش را داشتیم. افزایش شکر در یکسال گذشته خیلی زیاد بوده است. در دو سال اخیر افزایش قیمت مرغ را هم به صورت جدی داشتیم. واحد صنفی رستوران بر اساس سود ۱۵ درصد فعالیت میکند، اما وقتی مرغ دو سال است که همواره گران شده، ناچار به افزایش قیمت است.