شام ۵۰۰ هزار دلاری فضایی در لبه جو زمین با زباله فضایی خوراکی و ستارههایی از جنس هواژل
در اواخر سال ۲۰۲۵، شش مهمان قرار است به لبه فضا صعود کنند تا در آنجا از تجربه غذای فراگیر راسموس مونک، سرآشپز دانمارکی ستارهدار میشلن، لذت ببرند. مونک سی و سه ساله که قرار است با مهمانان سفر کند و غذا را از درون یک آشپزخانه کوچک سرو خواهد کرد، میگوید که منوی غذایی او نوآوری در فضا الهام گرفته است. وی میگوید: «ما میخواهیم داستانهایی را از طریق غذا تعریف کنیم. ما می خواهیم گپ بزنیم و برخی از تحقیقات ۶۰ سال گذشته را برجسته کنیم. من فکر میکنم وقتی آن بالا هستید و به پایین نگاه میکنید، تاثیر آن …