باقیمانده غذاها در ایران میتواند 50 مرد گرسنه را سیر کند/ سر هیچ سفره محترمی در ایران شراب نوشیده نمیشود
بعضی از این پلوها رنگ طبیعی خود را داشت و بعضی دیگر به رنگهای زرد بنفش و قرمز بود. زیر پلوها تکههای گوشت بره گوساله و گوشت شکار آب پز گذاشته بودند که بعضی ساده و بعضی با انواع ادویه جات پخته شده بود گوشتهای کباب شده ـ و بقیه گوشتها - را طوری آماده کرده بودند که برای تکه تکه کردن آنها کوشش چندانی لازم نبود چون ایرانیها هنگام غذا خوردن فقط از انگشتهایشان استفاده میکنند.