یکشنبه / ۷ بهمن / ۱۴۰۳ - 26 January, 2025
 سایت انتخاب / ۱۴۰۳/۰۶/۲۶

کمبود این چهار ماده مغذی در بیش از ۶۰ درصد رژیم‌های غذایی

کمبود این چهار ماده مغذی در بیش از ۶۰ درصد رژیم‌های غذایی
پژوهشگران با استفاده از ترکیبی از داده‌های جمع‌آوری‌شده از پایگاه داده‌های جهانی رژیم غذایی و مدل‌های آماری ویژه، سطوح ریزمغذی‌ها در رژیم غذایی را برای ۹۹٫۳ درصد جمعیت جهان در ۱۸۵ کشور تخمین زدند و نتایج نگران‌کننده بود.