دوشنبه / ۹ تیر / ۱۴۰۴ - 30 June, 2025
 سایت انتخاب / ۱۴۰۴/۰۲/۰۷

گذر از باتلاق‌ها برای طعم نان تازه

گذر از باتلاق‌ها برای طعم نان تازه
گردشگری خوراک پدیده جدیدی در جهان گردشگری نیست. آدم‌هایی که برای چشیدن طعم یک غذا در خاستگاه اصلی‌اش کیلومترها سفر می‌کنند، یا برای شرکت در کلاس آموزش آشپزی یک سرآشپز سرشناس یا شرکت در یک نمایشگاه قاره‌ها را پشت سر می‌گذارند، در دنیا کم نیستند. اما گزارشی که گاردین اخیراً منتشر کرده است از پدیده نوظهوری می‌گوید؛ از شاخه‌ای از گردشگری خوراک با عنوان: «گردشگری نانوایی».