چهارشنبه / ۱۷ بهمن / ۱۴۰۳ - 5 February, 2025
 سایت انتخاب / ۱۴۰۲/۱۲/۰۲

پژوهشی جدید: نوشیدن آب پرتقال طبیعی باعث پایین ماندن قند خون می‌شود

پژوهشی جدید: نوشیدن آب پرتقال طبیعی باعث پایین ماندن قند خون می‌شود
یک پژوهش جدید نشان داد که مصرف آب پرتقال طبیعی قبل از هر وعده غذایی، در مقایسه با نوشیدنی‌های شیرین‌شده با طعم پرتقال، مصرف مواد غذایی را در آن وعده کاهش می‌دهد و منجر به پایین ماندن قند خون می‌شود. این پژوهش شامل اندازه‌گیری تصادفی و مکرر قند خون ۳۶ زن و مرد بزرگسال با شاخص توده بدنی طبیعی بود که یک لیوان آب پرتقال طبیعی، نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر پرتقالی، و آب را دو ساعت پس از صبحانه‌ای متشکل از غلات، شیر، و شیرینی صبحانه مصرف کردند.