یافته پژوهشگران چین: افزودن نمک به غذا میتواند خطر ابتلا به افسردگی را تا ۴۰ درصد افزایش دهد
مطالعه جدیدی نشان داده افزودن بیش از حد نمک به غذا نهفقط برای سلامت جسمانی مضر است، بلکه میتواند تأثیر منفی قابلتوجهی بر سلامت روان نیز بگذارد. طبق نتایج این تحقیق، ارتباط مستقیمی بین مصرف بیشتر نمک و افزایش خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب وجود دارد.به گفته آنها افرادی که «همیشه» به غذای خود نمک اضافه میکردند، در مقایسه با افرادی که «هرگز یا بهندرت» این کار را میکردند، 37 درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی و 27 درصد بیشتر در معرض اضطراب قرار داشتند.