چهارشنبه / ۸ اسفند / ۱۴۰۳ - 26 February, 2025
 سایت انتخاب / ۳ ساعت قبل

مطالعات جدید: دم کردن چای، فلزات سمی داخل آب را کاهش می‌دهد

مطالعات جدید: دم کردن چای، فلزات سمی داخل آب را کاهش می‌دهد
نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که دم کردن چای علاوه بر عطر و طعم، فایده‌ی دیگری هم دارد؛ این نوشیدنی محبوب می‌تواند میزان فلزات سنگین را در آب کاهش دهد. پژوهشگران دانشگاه نورث‌وسترن آمریکا می‌گویند دم کردن چای می‌تواند به‌طور طبیعی مقدار فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم را در این نوشیدنی کاهش دهد. به گفته آنها یون‌های این فلزات به سطح برگ‌های چای می‌چسبند و همراه با تفاله از نوشیدنی خارج می‌شوند.