مطالعات نشان میدهد که آب میوه و قهوه میتواند خطر سکته را افزایش دهد. مصرف بیش از حد آب میوه، نوشابههای گازدار یا بیش از چهار فنجان قهوه در روز میتواند خطر سکته مغزی را افزایش دهد، در حالی که نوشیدن ۷ فنجان آب یا ۳-۴ فنجان چای سیاه یا سبز میتواند به میزان قابل توجهی آن را کاهش دهد. آب میوههای تازه مفید هستند، اما آب میوههای صنعتی برای بدن مضر هستند. این مطالعه خاطرنشان کرد که افزایش خطر سکته مغزی میتواند ناشی از این واقعیت باشد که بسیاری از محصولاتی که به عنوان آب میوه به بازار عرضه میشوند …