یافته محققان استرالیایی: مصرف یک تا شش تخممرغ در هفته خطر مرگ را تا ۱۷ درصد کاهش میدهد
سالهاست این موضوع که خوردن تخممرغ مفید است یا نه موضوع بحثهای بوده است. تخم مرغ مملو از مواد مغذی مانند پروتئین است، اما از سویی کلسترول دارد. پژوهش جدیدی نشان داده خوردن یک تا ۶ عدد تخممرغ در هفته میتواند مرگ در اثر بیماریهای قلبی را تا ۲۹ درصد کاهش دهد. شرکتکنندگانی که در گروه هفتگی قرار میگرفتند، یک تا ۶ تخم مرغ در هفته مصرف میکردند، در مقایسه با شرکتکنندگانی که هرگز یا بهندرت تخم مرغ مصرف میکردند، ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر …