بهترین روش علمی پخت تخممرغ چیست؟ دانشمندان ایتالیایی با فرآیندی ۳۲ دقیقهای پاسخ میدهند
دانشمندان برای پخت عالی تخممرغ روش نوآورانهٔ پخت چرخهای را ارائه دادند. این روش بر تناوب روشهای پخت با زمانبندی دقیق بنا شده است: پخت در آبجوشان ۱۰۰ درجه و در بخار ۳۰ درجه به طور متناوب برای ۲ دقیقه، به مدت ۳۲ دقیقه. پختن تخم مرغ یک هنر محسوب میشود. با این حال، دستیابی به تعادل کامل زرده و سفیده به چیزی بیش از مهارت در آشپزی نیاز دارد. یک تخم مرغ کامل دارای زرده خامهای و نرم است در حالی که سفیده باید سفت اما لطیف باشد. پیدا کردن نقطه دقیق این تعادل حساس، مستلزم دقت علمی است.